25 dec. 2011

Îmbrățișarea

Îmbrațișarea este sănătoasă. Ajută sistemului imunitar, vindecă depresia, reduce stresul și aduce somnul. Îți dă putere, te întinerește și nu are efecte secundare neplăcute. Îmbrățișarea nu este altceva decât un medicament miraculos.
Îmbrățișarea este absolut naturală.
Este organică, dulce, fără ingrediente artificiale, nepoluantă, neostilă mediului înconjurător și sută la sută hrănitoare.
Îmbrățișarea este cadoul ideal.
Minunată în orice ocazie, amuzantă când o oferi, dar și când o primești, arată că nu ești indiferent și este pe deplin returnabilă.
Îmbrățișarea este practic un lucru perfect. Nu necesită baterii, nu se uzează, este ferită de inflație, nu presupune rate lunare, nu poate fi furată și nu se impozitează.
Îmbrățișarea este o resursă prea puțin folosită, cu puteri magice. Când ne deschidem inimile și brațele, îi încurajăm și pe alții să facă la fel.
Gândiți-vă la oamenii din viața voastră. Există cuvinte pe care ați dori să le rostiți? Aveți îmbrățișări pe care ați dori să le oferiți? Așteptați și sperați ca altcineva să facă primul pas? Vă rog nu mai așteptați! Fiți dumneavoastră primii!
(Charles Faraone)
(preluare din seria: Supă de pui pentru...)

PS: Sarbatori fericite!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu