29 nov. 2012

Destul de bună

Multe femei trăiesc într-o înfrângere tăcută, comparându-se cu alte femei care trăiesc la rândul lor într-o înfrângere tăcută. Nu sunt o mamă bună. Nu sunt o soție bună. Nu sunt o creștină bună. Nu sunt o martoră bună. Nu sunt o gospodină bună. Nu sunt o decoratoare bună. Nu sunt o bucătăreasă bună. Nu sunt o ... bună.
Una câte una, cad petalele acestei flori frumoase care Dumnezeu ne-a creat să fim. Ca niște confeti, încrederea noastră fragmentată în mii de bucățele se împrăștie pe străzi în timpul paradei.
Din nefericire am irosit mulți ani valoroși prizonieră minciunilor dușmanului înainte să-mi ridic mâinile încătușate spre Dumnezeu și să spun: ”Sunt gata să mă eliberezi.”
Ia gândește-te puțin:

Iacov a fost un mincinos.
Moise a fost un bâlbâit.
Ghedeon a fost un laș.
David a fost un adulter.
Rahav a fost prostituată.
Estera a fost o fată orfană.
Măgărița lui Balaam a fost... ei bine, o măgăriță.

Și totuși Dumnezeu S-a folosit de fiecare dintre ei pentru înaintarea împărăției Sale.
Dumnezeu nu ne cheamă pentru că suntem înzestrați sau talentați. El ne folosește pentru că suntem ascultători și dependenți de El. El nu îi cheamă pe cei calificați; ci îi califică pe cei chemați.
Adevărul este că dacă ai fost născută din nou în Cristos, când Dumnezeu te privește, Îl vede pe Isus. Și prietena mea, Isus este destul de bun.

(Sharon Jaynes - Nu sunt destul de bună...și alte minciuni pe care și le spun femeile - pag. 73-74)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu