20 aug. 2011

Crucea inca este mai tare decat pumnalul (1)

Lucrătorii noștrii au avut și câteva surprize. ”Odată, la întrunirea noastră a venit un bărbat împreună cu un grup de alți bărbați nervoși.” mi-a spus Michael. ”Omul acesta era hotărât să deranjeze ți să întrerupă programul nostru. După ce s-a mai domolit, ne-a spus de ce era atât de supărat - fără să-și dea seama că el depunea o mărturie extrem de puternică în fața mulțimii!
”Mi-a spus că în ziua aceea venise acasă mai devreme de la serviciu, și unul din copii lui a venit la el și l-a întrebat: ”Tati, cine este Isus?””El nu a știut ce să-i răspundă,” ne-a explicat Michael. Fiul său a continuat: ”Grupul de turiști (echipa lui Michael de la Teen Challenge) vorbește tot timpul despre un Isus care poate vindeca bolnavii. Tati, știi că pe mami o durea capul îngrozitor, și când ne-am rugat lui Alah, așa cum ne-a învățat Mohamed, nu s-a întâmplat nimic. Acum, iată că grupul de turiști s-a rugat pentru ea în numele acestui ”Isus”. Tati, pe mami nu o mai doare capul acum. Cine este Isus?”
Omul era atât de furios, că s-a dus și a spus aceste lucruri unui grup de prieteni. ”Ei au venit și au început să strige și să ne deranjeze programul”, își aminti Michael. ”Dar în final, tatăl acestui copil a depus, fără să-și dea seama, cea mai puternică mărturie din seara aceea!”
(Don Wilkerson - pag. 25)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu